Qualitours professionele reisplanners

logo SGR   logo ANVR
Europalaan 12
Utrecht 030 - 6054 888

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Descriptionuitprinten

Alles over Qualitours

QUALITOURS, professionele reisplanners!

Dat houdt in, dat wij met elke reiziger proberen mee te denken over zijn of haar reiswensen. Het maakt niet uit, of u een door een reisorganisatie aangeboden pakketreis (of onderdeel daarvan) wenst, of een losse vlucht, hotelovernachting of autohuur.

Wilt u graag overleggen met een van onze medewerkers of u de juiste keuze maakt? Gebruik dan de “bel mij terug” button voor een advies.


Qualitours wil graag waken over uw reis- en vakantiegenot.
En daarom is het zo verstandig om uw reis via een professionele reisplanner als Qualitours te boeken.

Tel hierbij op de grote vakkennis van de Qualitours medewerkers en het grote aanbod van reizen uit de programma’s van de betere Nederlandse reisorganisaties en internationaal werkende luchtvaartmaatschappijen die door Qualitours vertegenwoordigd worden en u bent gegarandeerd van een goed geregelde reis.

WWW.QUALITOURS.NL een juiste keuze!Qualitours
Europalaa 12
3526 KS Utrecht
Tel.: 030-6054888
Fax: 030-6055111
E-mail: info@Qualitours.nl
Website: www.Qualitours.nl
KvK nummer : 114513
BTW nummer: 29084404

Onze openingstijden zijn:
maandag van 09.30 - 17.30 uur
dinsdag van 09.30 - 17.30 uur
woensdag van 09.30 - 17.30 uur
donderdag van 09.30 - 17.30 uur
vrijdag van 09.30 - 17.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

KOSTENOVERZICHT

Bij het maken van een boeking komen natuurlijk een aantal kosten om de hoek kijken. Dat zijn alleerst de prijs die de betreffende touroperator voor de geboekte reis rekent met eventuele bijkomende reserveringskosten.
Voor alle boekingen, die als bestemming alle landen hebben buiten Nederland, geldt een, in Nederland, verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking van maximaal 9 personen.

Als boekingskosten/dossierkosten brengen wij een bedrag van € 27,50 per boeking/dossier in rekening.
Dit bedrag is inclusief portokosten voor het toesturen van factuur en eventueel reisbescheiden.
Extra portokosten voor bijvoorbeeld het aangetekend versturen van paspoorten bij visumaanvragen zijn niet inbegrepen en worden apart in rekening gebracht.

Bij het boeken van losse lijndiensttickets van diverse luchtvaartmaatschappijen, wordt een handlingtarief in rekening gebracht van minimaal € 35,00 en maximaal € 75,00 per ticket (de hoogte is per maatschappij en per klasse verschillend!).

Bij het boeken van tickets van de zgn "low-cost" airlines zoals bijvoorbeeld Transavia.com, EasyJet en Ryanair wordt er € 35,00 per ticket in rekening gebracht.
In geval van wijziging of annulering zullen wij per wijziging of annulering, naast de door de touroperator of luchtvaartmaatschappij in rekening gebrachte kosten, een bedrag van € 30,00 als behandelingskosten in rekening brengen.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR.
Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.
De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.
Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.


Uitgelicht:

Reacties:

  • Gisteravond zijn we weer veilig thuisgekomen uit Spanje. Met veel genoegen kijken we, samen met onze vrienden, terug op onze tocht door Andalusië. En dat als "verwende" Italië gangers. Veel indrukken opgedaan van de cultuur maar ook genoten van de natuur en de mensen. Het weer heeft ook in alle opzichten meegewerkt en niet in de laatste plaats de uitgestippelde route en keuzen van de hotels. Hartelijk dank daarvoor.

    Nelleke en Jan, Zeist