Qualitours professionele reisplanners

logo SGR   logo ANVR
Europalaan 12
Utrecht 030 - 6054 888

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Description

Item Title

Item Descriptionuitprinten

Disclaimer

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR BEZOEKERS VAN DEZE WEBSITE


Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Op alle via deze website door Qualitours aangeboden pakketreizen, losse chartervluchten, huurauto’s, accommodaties en overige (aanvullende) diensten (hierna tezamen genoemd: Reisproducten) van bij de ANVR aangesloten reisorganisaties, zijn de ANVR Reisvoorwaarden van toepassing, alsmede specifieke voorwaarden van de betreffende reisorganisatie voor het on line boeken van Reisproducten. De inhoud van deze voorwaarden kunt u hier bekijken en/of downloaden. Voorts zijn op (onderdelen van) Reisproducten nog voorwaarden van derden van toepassing. Bijvoorbeeld van luchtvaartmaatschappijen.
Voor de door ons aangeboden diensten, die geen onderdeel uitmaken van een door een reisorganisatie aangeboden “pakket”, gelden de ANVR Boekingsvoorwaarden. Hier wordt voornamelijk mee bedoeld niet via een reisorganisatie aangeboden lijndienstvluchten, accommodaties of andere vormen van vervoer en verblijf.

Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid

Qualitours en de met haar samenwerkende reisorganisaties besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. Qualitours is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.

Zorgvuldige voorbereiding voorkomt teleurstelling

De op deze website aangeboden Reisproducten worden niet door Qualitours zelf uitgevoerd, maar door derden, zoals de met Qualitours samenwerkende reisorganisaties en de door hen gecontracteerde vervoerders en hoteliers. Voor de goede uitvoering van Reisproducten zijn wij afhankelijk van derden. En ondanks een zorgvuldige keuze, kan er altijd wat misgaan. Dat is niet alleen afhankelijk van mensen, maar ook van lokale omstandigheden, bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Het is van groot belang dat u met de juiste verwachtingen op reis gaat. Belangrijk is ook dat u zich goed voorbereidt door u te verdiepen in de cultuur en gewoonten van het land, waar u heen reist. U zult daardoor meer genieten van uw verblijf in die andere omgeving met andere mensen, maar ook een beter begrip hebben voor een wat andere dienstverlening dan u in Nederland gewend bent.

Algemene informatie op de website

Deze website bevat informatie om u te helpen bij het kiezen van Reisproducten. De informatie heeft een voorlichtend en informatief karakter en is mede bedoeld om uw verwachtingen in het juiste perspectief te brengen. Het is verstandig de informatie goed door te lezen.

Informatie met betrekking tot bestemmingen en accommodatie, informatieniveaus en beperkte garantie

Foto’s en beschrijvingen van bestemmingen en accommodaties op deze site zijn zo accuraat mogelijk en zijn bestemd om u een goed beeld te geven van het ter plaatse gebodene. Het kan echter voorkomen dat uw specifieke bestemming of accommodatie niet is afgebeeld.

Foto’s en beschrijvingen die bij bestemmingen en accommodaties van de diverse reisorganisaties zijn opgenoemen, zijn vaak ingedeeld in niveaus. Per accommodatie is een zgn. overzicht opgenomen met een aantal rubrieken omtrent bijvoorbeeld de geboden faciliteiten, de ligging, de soort accommodatie enz. Deze informatie stemt doorgaans overeen met de informatie die is opgenomen in de brochures en reisgidsen van de diverse reisorganisaties, voor de juistheid en zorgvuldigheid daarvan staan zij in jegens hun en onze cliënten. De informatie die eventueel een niveau dieper per rubriek is opgenomen, alsmede de informatie die in pop-up’s wordt getoond, kunnen de reisorganisaties en wij niet garanderen. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een disclaimer terzake verschijnt in uw scherm indien u deze niveaus bezoekt.

Voorts geldt nog het volgende: indien een faciliteit beschrijving bij accommodaties is opgenomen, kunnen de reisorganisaties en wij helaas niet garanderen dat al deze faciliteiten te allen tijde geopend of beschikbaar zijn, tenzij de betreffende reisorganisatie u, via ons, hiervan een uitdrukkelijke garantie heeft gegeven.

Hyperlinks

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Indien deze websites worden beheerd door Qualitours, dan is dat aangegeven. Alle overige websites waarnaar kan worden doorgelinkt zijn eigendom van en/of worden beheerd door derden waarover Qualitours geen controle heeft. Qualitours is derhalve niet verantwoordelijk voor en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid terzake van de juistheid, volledigheid en tijdigheid van (de inhoud van) deze websites, noch voor de beschikbaarheid daarvan, noch voor het feit of de informatie die door of via deze websites ter beschikking is gesteld legaal kan worden gebruikt. De informatie op websites van derden waarnaar kan worden doorgelinkt maakt geen deel uit van de door Qualitours ter beschikking gestelde informatie voor het boeken van een Reisproduct van een van de met Qualitours samenwerkende reisorganisaties. De informatie op websites van derden waarnaar kan worden doorgelinkt is dan ook geen onderdeel van enige overeenkomst tussen afnemers en Qualitours en de met haar samenwerkende reisorganisaties.

Veranderingen site/aanbod

Qualitours en de met haar samenwerkende reisorganisaties behouden zich het recht voor zonder voorafgaande notificatie veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op het gehele aanbod van reisproducten.

Uitgelicht:

Reacties:

  • Vannacht zijn wij teruggekomen van onze rondreis door Andalusië en wij willen jullie enorm bedanken voor een onvergeteleijke ervaring. Door jullie goede zorgen hebben wij volkomen ontspannen kunnen genieten van alle mooie dingen die er te zien zijn, maar ook van alle mooi hotels die jullie voor ons geregeld hadden. Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen die een reis naar Andalusië wil maken.

    Liesbeth en Krista, Westervoort

Topreizen: